Jste zde

Domů » Léto

Dětský klub Pitzi

Dětský klub Pitzi s maskotem

Nechte stres všedního dne doma a přijeďte si užít léto na horách do údolí Pitztal. Rozmanitost přírody, kterou hory přinášejí, udělají z vaší dovolené nezapomenutelný zážitek. Zde můžete aktivně zkoumat přírodu nebo najít klid na idylických místech. A vaše děti se mohou vyřádit v dětském klubu Pitzi’s Kinderclub.

Pitzi je dětský koutek ideální pro prázdninové aktivity dětí ve věku od 3 do 14 let. Děti si zde mohou vychutnat zábavu, malování anebo procházky do přírody. Pro celé rodiny se nabízejí i společné aktivity jako jsou rodinné procházky, rafting a mnoho dalšího. Více informací obdržíte právě v dětském klubu Pitzi. Dětský klub je rozdělen na dvě sekce, Minis a Maxis, a funguje od pondělí do pátku.

Sekce Minis je určena pro děti ve věku 3 - 6 let. Pracovní náplní dne jsou řemeslné dílny, výroba indiánských šperků, hraní her (specialitou jsou detektivní příběhy), stavění přehrady, hledání pokladů, sportovní aktivity jako třeba mini-olympiáda, koupání v bazénu a jiné.

Sekce Maxis je určena pro děti ve věku 7 - 14 let. Pracovní náplní dne je dětský rafting, Flying Fox, horské túry, dobrodružné výlety, lezení po skalách, lukostřelba, vodní hry, jízda na koních, Kneippovo zařízení, speciální programy za malý poplatek.

Do programu je v každém případě nezbytně nutné přihlásit se nejpozději jeden den předem. Bližší informace o dětském klubu obdržíte mezi provozovateli ubytování, v Jerzens - Liss: Alpin Center Hochzeiger - Pitztal, v St. Leonhard - Mandarfen: Club Alpin Pitztal a u Tourismusverbandu Pitztal.

Místo

Tourismusverband Pitztal, Wenns 47° 10' 14.4408" N, 10° 43' 53.6196" E
Location

Pitztal na Facebooku