Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Arzlerhof, Arzl im Pitztal

Rakouský hotel Arzlerhof v zimě

Hotel Arzlerhof leží na okraji městečka Arzl im Pitztal, na nádherné sluneční planině. K centru je to asi 1,5 km, k lyžařskému areálu Hochzeiger v Jerzensu 15 km, zastávka skibusu je vedle domu. Lanovka na Pitztalský ledovec je vzdálená asi 35 km.

Komfortní prázdninové hotelové zařízení s osobním vedením má 70 pokojů ve 2 spojených budovách, k jeho zařízení patří recepce (sejfy k pronajmutí), kavárna s denním barem, pitztalská jizba, zimní zahrada, jídelna, výtah, sluneční terasa a parkoviště.

V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete krytý bazén (11 x 4 m), saunu, parní lázeň, Kneippovo zařízení, panoramatickou odpočinkovou místnost s výhledem na tyrolský horský svět. Za poplatek jsou masáže a solárium.
Hotel pravidelně pořádá klavírní večery, živou hudbu anebo zimní turistické procházky.

Dvoulůžkové pokoje se nacházejí v hlavní budově a jsou vybavené telefonem, satelitní TV, fénem, vanou nebo sprchou s WC, některé mají balkón.
Rodinné pokoje mají podobné vybavení a jsou v nové budově.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, odpolední après-ski svačina, večeře je formou výběru z menu o 4 chodech, denně salátový bufet, 1x týdně slavnostní večeře a selský bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Arzlerhof s bazénem
Rakouský hotel Arzlerhof - ubytování

Místo

Hotel Arzlerhof 47° 12' 51.2496" N, 10° 45' 41.148" E
Location

Pitztal na Facebooku