Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pitztaler Nachtigall, Arzl

Rakouský hotel Pitztaler Nachtigall

Tříhvězdičkový hotel Pitztaler Nachtigall leží na začátku údolí Pitztal, na slunečné planině v nadmořské výšce 1 100 m. Leží v místní části Leins městečka Arzl. Do centra střediska Jerzens je to asi 3 km a do městečka Imst 10 km. Nejbližší lyžařský areál Hochzeiger je vzdálený 6 km, zastávku skibusu najdete přímo u hotelu.

Útulné hotelové zařízení s rodinným vedením nabízí k ubytování 15 pokojů. Dále k jeho zařízení patří recepce, jídelna, velká sluneční terasa, lyžárna a parkoviště.
Pro ubytované hosty je k dispozici stolní tenis, šipky, stolní billiárd a malé wellness centrum s krytým bazénem, saunou a fitness. 1x týdně hotel pořádá zábavný večer s živou hudbou. Pro děti je k dispozici herna.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené sprchou a WC, telefonem, rádiem, satelitní TV, sejfem a balkónem. Rodinné pokoje jsou 2 pokoje vedle sebe propojené spojovacími dveřmi.
Dětská postýlka je v ceně, nutno předem objednat.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeřem je výběrem z menu o 3 chodech se salátovým bufetem. Na přání je možné připravit dětské menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Pitztaler Nachtigall s bazénem

Místo

Hotel Pitztaler Nachtigall 47° 11' 1.7304" N, 10° 45' 46.17" E
Location

Pitztal na Facebooku