Jste zde

Domů » Jerzens

Novinky na Hochzeigeru

Hochzeiger

Ta nejlepší lyžařská zábava je zajištěna i v nové zimní sezóně 2011/2012. Ve skiareálu Hochzeiger můžete očekávat vedle 9 lanovek, 54 km sjezdovek a výškového rozdílu 1 000 metrů v nadmořské výšce 1 450 - 2 450 m, nového snowparku a 6 km dlouhé sáňkařské dráhy také další vylepšení.

Lyžařský areál byl mimo jiné rozšířen o novou sjezdovku "Zirben-Abfahrt". Nový, černě značený, sjezd o délce 2 km a s částečným sklonem až 80% vede podél Zirbenbahntrasse, a nabízí zimním sportovcům vedle razantní zábavy také skvělý výhled. Hostům je tak nyní k dispozici v nové lyžařské sezóně celkem 54 km sjezdových tratí. Sjezdovka Panoramaabfahrt byla vybavena systémem umělého zasněžování.

Restaurace Zeigerrestaurant u střední stanice lanové dráhy Hochzeiger Bahn byla rozšířena. Nová moderní zimní zahrada nyní láká návštěvníky na příjemné posezení a k tomu nabízí působivý panoramatický výhled. Kombinace skla, dřeva a teplých barevných tónů nabízí zvláštní atmosféru k odpočinku. V přízemí nové zimní zahrady byl také moderně rozšířen počet pohodlných míst k sezení.

Geografie: 

Místo

Hochzeiger 47° 9' 8.3988" N, 10° 45' 34.7292" E
Location

Pitztal na Facebooku