Jste zde

Domů » Zima

Pitztal - Hochzeiger

Pitztal, Rakousko
Autor: Pansonaut

Pitztal je nejoblíbenějším rekreačním střediskem v Tyrolsku, které vyhledávají především rodiny s dětmi. Vysokohorská lyžařská oblast HochzeigerJerzensu, jejíž lyžařské vleky a lanovky jezdí až do nadmořské výšky 2450 m, je pohádkově krásná a jsou zde pro vás připraveny rozmanité sjezdovky všech stupňů obtížnosti.

Každé přání, jakékoli věkové skupiny a lyžaře na jakékoliv úrovni, bude vyplněno, neboť je zde k dispozici na 52 km upravených sjezdovek, 6 km dlouhá osvětlená sáňkařská dráha a to vše s výškovým rozdílem 1000 m.

Od zimní sezóny 2009/10 je novým lákadlem šestimístná lanovka s vyhřívanými sedadly a ochranou proti větru, která dopraví návštěvníky za pár minut na vrchol Sechszeiger – místo s nejkrásnější vyhlídkou v této lyžařské oblasti.

Všichni milovníci zimních sportů budou nadšeni z nových sjezdovek, které začínají hned u zastávky lanovky. Už vám vyhládlo po takovém množství sportovního vyžití? Restaurace na Sechszeigeru s 850 místy vevnitř a 150 místy na slunečné terase zve k posezení v útulném prostředí.

Pitztal, Rakousko

Pitztal na Facebooku