Jste zde

Domů » Zima

Wiesing v zimě, 1. část

Wiesing v zimě, 1. část

Wiesing v Tyrolsku je malé městečko, které nabízí velké zimní radovánky. Kdo idylickou vesnici navštíví v zimě, má k dispozici úžasná zimní sportovní a rekreační zařízení slavného regionu Achensee.

Okolní hory, překrásné svahy údolí a fascinující krajina, která má každému co nabídnout. Wiesing je sám o sobě klidné místo, kde můžete relaxovat a vychutnat si dokonalou přírodu, tyrolskou pohostinnost a komfortní ubytování, jako jsou hotely, rekreační domy a prázdninové apartmány.

V regionu Achensee jsou pro lyžaře a snowboardisty k dispozici tři nádherné kopce s ideálními sjezdovkami. Je jedno, jestli hledáte široké svahy pro pohodovou jízdu a pro rodiny s dětmi, lehké svahy pro začátečníky, červené sjezdovky pro pokročilé nebo příkré černé sjezdovky pro prefesionály, tady si každý příjde na své.

Můžete si vybrat mezi lyžařskými vleky a lanovkami Christlumlift v Achenkirchu, Karwendelbergbahn v Pertisau, Rofan-Seilbahn v Maurachu nebo vleky u Wiesingu a Steinbergu. Každopádně máte celkem k dispozici na 30 zařízení a téměř 60 km sjezdovek.

Wiesing v zimě, 1. část

Pitztal na Facebooku