Jste zde

Domů » Zima

Zimní dovolená v Pilleru

Zimní dovolená v Pilleru

Idylická vesnička Piller leží nedaleko obce Jerzens v údolí Pitztal. Uprostřed překrásné horské krajiny můžete strávit báječnou zimní dovolenou.

Nezáleží na tom, jestli chcete prožít aktivní dovolenou a sportovat na čerstvém vzduchu, nebo toužíte po klidnějším pobytu. V Pilleru může strávit dovolenou každý podle svého přání. Ubytovací možnosti ve vesnici jsou výborné. Můžete si vybrat útulný apartmán, hotel nebo prázdninový domek.

Pokud se rádi hýbete, jste zde na správném místě. Můžete si vybrat z mnoha sportovních aktivit. Přímo v obci najdete lyžařský vlek pro začátečníky, ale v blízkosti vesnice se nacházejí i další lyžařské areály. Skibus vás během chvíle a zdarma zaveze do skiareálů Rifflsee, Hochzeiger a na pitztalský ledovec. Tam vás potěší více než 80 km výborně upravených sjezdovek, ty nejmodernější vleky a lanovky.

Opravdovým zážitkem je lyžařská túra na nejvyšší tyrolskou horu Wildspitze (3774 m). I běžkaři jsou v Pilleru na správné adrese, 70 kilometrů běžkařských stop vede pohádkově zasněženou krajinou. Úžasná sáňkařská dráha potěší velké i malé návštěvníky. Na své si přijde i ten, kdo neumí lyžovat. Kondici si totiž můžete vylepšit i na mnoha pěších turistických cestách.

Skutečným zážitkem je lezení po zmrzlém vodopádě. Pokud jste něco takového ještě nikdy nezkusili, můžete se nechat zasvětit do tajů lezení po ledu během výletu s průvodcem.
Ani po dni plném sportování nemusíte spěchat do postele. Naopak si můžete užívat párty na sněhu a na ledě.

Zimní dovolená v Piller

Pitztal na Facebooku