Jste zde

Domů » Zima

Wiesing v zimě, 2. část

Wiesing v zimě, 2. část

Pokud cestujete s dětmi, je pro ně Wiesing to pravé místo. Lyžařské školy v této oblasti nabízejí dětem nejrůznější atrakce, od bezplatné dopravy dětí až po nejrůznější dobrodružné hry, a také dětskou diskotéku s tučňákem BOBO.

Zatímco bude o děti dobře postaráno, mohou si dospělí užívat na svazích a prarodiče mohou pro změnu zvolit procházku po upravených zimních turistických stezkách a užívat si překrásné zimní zasněžené krajiny. Můžete zde strávit perfektní vícegenerační dovolenou.
Samozřejmě je zde také mnoho horských chat, kde se můžete zahřát a posilnit se místní kuchyní a nabrat tak nové síly.

Kromě klasické zábavy na sjezdovkách je zde mnohem více příležitostí ke sportovnímu vyžití. Můžete vyzkoušet zkušební kurz zimních kol, putovat se sněžnicemi po mnoha krásných trasách, vydat se pěšky přes krásnou přírodu nebo se nechat táhnout na saních koňským spřežením.

Běžkaři najdou v regionu Achensee skutečný ráj. Je zde více než 200 kilometrů dobře upravených běžkařských tras. K dispozici jsou klasické i bruslařské stopy pro všechny úrovně zdatnosti a kdo cestuje i se psem, nemusí se ani tady svého koníčka vzdávat, protože v Pertisau je téměř dva kilometry dlouhá trasa pro běžkaře se psy.

Ten, kdo touží po něčem rychlejším, může zvolit jízdu na jedné ze sedmi skvělých sáňkařských drah v regionu Achensee, z nichž většina je i večer sjízdná a osvícená.

Zimní dovolená ve Wiesingu, to je ideální kombinace klidu a míru na jedné straně a fantastických zimních sportovních aktivit s mnoha atrakcemi na straně druhé. Wiesing je opravdu pro každého ideální destinací pro zimní dovolenou.

Wiesing v zimě, 2. část

Pitztal na Facebooku