Jste zde

Domů » Zima

Dovolená na snowboardu v Pitztalu

Dovolená na snowboardu v údolí Pitztal

Hned několik snowboardových areálů v oblasti Pitztalu zajistí všem vyznavačům "prkna", freestylu a freeridu perfektní podmínky pro jejich sport.
Ve skiareálu Hochzeiger si můžete vyzkoušet na U-rampě skvělé triky ve vzduchu a také figury, ke kterým člověk potřebuje pořádný rozjezd. Desítky modrých, červených i černých sjezdovek nabízejí svahy pro snowboardisty všech úrovní zdatnosti.

Kromě toho je zde záruka stálé sněhové pokrývky, protože jsou zde neustále k dispozici sněžná děla, která při nepříznivém počasí během několika dní dokážou rychle zasněžit rozsáhlé plochy.
A když si budete chtít otestovat svou vlastní rychlost, jste tady také správně. Dráha Selftime-Race-Bahn s výškovým rozdílem 100 metrů vám zajistí pořádný rozjezd a můžete si také vyzkoušet obří slalom.

Od prosince 2009 láká návštěvníky ke svezení také lanovka Zirbenbahn. S vyhřívanými sedadly a ochranným krytem proti nepříznivému počasí překonáte převýšení 432 metrů a dostanete se do nadmořské výšky téměř 2400 metrů na vrchol Sechszeiger.

Sjezdovka Zirbenpiste o délce 4 km klesá rychle dolů, je značená červeně a nabízí nádherné panorama s krásným výhled na údolí Inntal. Mezi upravenými sjezdovkami se pro zkušené snowboardisty nabízí také lyžování v neupraveném terénu, tzv. freeride.

Dovolená na snowboardu v údolí Pitztal

Pitztal na Facebooku