Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpinhotel, St. Leonhard im Pitztal

Rakouský hotel Alpinhotel v zimě

Hotel Alpinhotel se nachází v klidné poloze městečka St. Leonhard im Pitztal, v místní části Mandarfen, přímo vedle skiareálu Rifflsee. Při dobrých sněhových podmínkách je možný sjezd na lyžích od domu. Nejbližší běžkařská trať je vzdálená 50 m, lyžařská půjčovna 100 m a lanovka na ledovec asi 500 m.

Prázdninový hotel je zařízen světlou, nadčasovou architekturou a nabízí rodinnou atmosféru. K hotelovému zařízení patří recepce, foyer s barem, restaurace, výtah a podzemní garáže (za poplatek).
V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete thermarium s finskou saunou, vyhřívanou lavičku a parní lázeň. Za poplatek je whirlpool, solárium, masáže, šipky a billard.
Pro děti je k dispozici herna s videem.

Hotel nabízí 28 pokojů, které jsou světlé a pečlivě zařízené. K jejich vybavení patří vana nebo sprcha a WC, telefon, satelitní TV, minibar, sejf a balkón. Fén a župany jsou k zapůjčení na recepci.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře formou výběru z menu, případně domácí nebo těstovinový bufet, někdy předkrmový a dezertový bufet, 1x týdně se koná slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Alpinhotel - možnost ubytování

Pitztal na Facebooku