Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Andreas Hofer, St.Leonhard im Pitztal

Zimní hotel Andreas Hofer, St.Leonhard im Pitztal
Rakouský hotel Andreas Hofer v zimě

Hotel Andreas Hofer leží centrálně umístěn v obci St.Leonhard im Pitztal, ale přitom v klidném místě s výhledem na hory. Od lanovky Rifflseebahn je vzdálen asi 50 m a od ledovce Pitztal 800 m. Nejbližší běžkařské trasy vedou přímo u hotelu, zastávka skibusu je 50 m od hotelu.

Komfortní prázdninový komplex s rodinnou atmosférou nabízí hotelovou restauraci, kolibu, kavárnu, bar, kiosek, salon krásy, internetový koutek, sluneční terasu, parkoviště, dětský lyžařský vlek přímo u hotelu, půjčovnu lyží.

Wellness nabídka: cca 350 qm veliká oáza Pitz Vital Ressort s parní lázní, finskou saunou, bylinnou saunou a posilovnou zdarma. Za poplatek je perličková lázeň, solárium, masáže, a program pro hosty (např. sáňkování, procházka s pochoděmi, noční lyžování).

Komfortní a moderně zařízené pokoje mají vanu nebo sprchu a WC, fén, rádio, telefon, satelitní televizi, trezor a balkon.

Stravování: Polopenze-snídaňový bufet s bio koutkem, večeře o 4 chodech výběrem z menu, salátový bufet, jednou týdně slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Andreas Hofer - možnost ubytování

Pitztal na Facebooku