Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Andy, Jerzens

Rakouský hotel Andy v zimě

Hotel Andy leží v Jerzensu, uprostřed místní části Liss, centrum Jerzensu je vzdálené 4 km. Nachází se přímo u lanovky na Hochzeiger, nejbližší běžkařská stopa je vzdálená asi 5 km.

V hotelu je celkem 90 lůžek a najdete zde také útulnou hotelovou halu, recepci, bar, jídelnu, výtah, zimní zahradu, lyžárnu. Pro děti je k dispozici dětská herna. Parkoviště i podzemní garáž u hotelu jsou v ceně.
Všechny pokoje (25 - 33 m2) mají vanu nebo sprchu a WC, župan, sejf, satelitní TV, telefon a balkon.

V ceně ubytování je 1100 m2 velké wellness centrum kde najdete krytý bazén, sprchovací jeskyně, ledové studny, zážitkové sprchy, krystalová parní koupel, finská sauna, biosauna, infračervené kabiny, Kneippovy léčebné procedury, whirlpool-vana, římské lázně, odpočinkovou zahradu, venkovní whirlpool, vitální jeskyni.
Za poplatek je solárium, masáže a zkrášlovací procedury.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s bio-koutkem a čajovým barem, od 14 hod. lyžařská svačina, večeře výběr z menu o 4 chodech (výběr ze 4 hlavních jídel, také vegetariánské pokrmy), salátový bufet. Pro děti je vlastní bufet včetně nápojů. 1x týdně je tématický bufet a zmrzlinový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Pitztal na Facebooku