Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Belmont, Imst

Rakouský hotel Belmont v Imstu

Hotel Belmont se nachází v klidném prostředí na prosluněné plošině, chráněn skalními masivy. Vzdálenost do centra městečka Imst je od hotelu 3 km, nejbližší lyžařské vleky 5 km, zastávka skibusu je před hotelem. Běžkařské stopy vedou přímo u objektu (za dobrých sněhových podmínek), ledovec Pitztal je vzdálen 40 km.

Vybavení hotelu: Společenské místnosti, 2 výtahy, zimní zahrada, restaurace, jídelna s nekuřáckým koutkem, bar, parkoviště u domu (zdarma), garáže 10 euro/den.
Sport a wellness: Whirlpool, sauna, parní lázeň zdarma. Solárium, masáže, kosmetika za poplatek.
Pro děti: Dětské menu, dětský bufet, židličky, postýlky, elektronické chůvičky, herna, hřiště, hlídání dětí (po - pá) v hotelovém dětském klubu 16.00-20.00 včetně společné večeře. Za poplatek chůva.

58 pokojů je vybaveno satelitní televizí, rádiem, trezorem, balkónem, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, možnost dětské postýlky zdarma.

Stravování: All inclusive - uvítací drink, snídaňový bufet s bio-koutkem, studené i teplé pokrmy, polední snack nebo balíček, 15.30-17.00 odpolední svačina, večeře o 4 chodech výběrem z menu, salátový bufet. Od 10.00-22.00 hod. nealko nápoje, káva, čaj, pivo, víno, některé lihoviny z nápojového lístku na baru zdarma.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Na pokojích byly nádherné nové koupelny, chybělo mi jen druhé zrcadlo v ložnici, během našeho pobytu bohužel neprobíhal animační program pro děti.

Pitztal na Facebooku