Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gletscherblick, St.Leonhard Im Pitztal

Hotel Gletscherblick se nachází v klidném prostředí obce St.Leonhard im Pitztal, v okrajové části Pitztalu. Vzdálenost od nástupní stanice nejbližší lanovky je 300 m.

K vybavení hotelu patří 38 pokojů, recepce, hotelová hala s otevřeným krbem, výtah, restaurace se zimní zahradou a fantastickým výhledem na okolí. Parkoviště je pro hotelové hosty zdarma.

Sportovní a wellness nabídka: Posilovna, půjčovna kol, tenisové hřiště a stolní tenis, mentolová parní lázeň, bio sauna, perličková koupel, relaxační zóna a vitamínový bar.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou a WC, fénem, koupacími plášti, telefonem, satelitní televizí a balkónem. Dětské postýlky jsou na vyžádání zdarma.

Stravování: polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, odpolední svačina, večeře o 4 chodech výběrem z menu. Každý týden hotel pro hosty pořádá kulinářský večer.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Gletscherblick, St.Leonhard Im Pitztal
Hotel Gletscherblick, St.Leonhard Im Pitztal

Komentáře

Hezká rodinná dovolená, posilovna je maličká, ale stroje jsou kvalitní, bohužel se kouří v baru a na pokoji byla nefunkční dvířka do sprchy. Personál byl velice ohleduplný hlavně k dětem.

Pitztal na Facebooku