Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hot Piz, St. Leonhard im Pitztal

Rakouský hotel Hot Piz

Hotel Hot Piz leží v nádherné panoramatické poloze v místní části Zaunhof a je to ideální výchozí bod pro turistiku a výlety. Centrum města St. Leonhard im Pitztal leží ca. 6 km daleko, město Imst 35 km.

Moderně vybavený hotel má 18 pokojů a nabízí hostům příjemnou přijímací halu, recepci, bezplatný sejf, výtah, dětské postýlky (na objednávku), restauraci, útulný bar, panoramatickou zimní zahradu a parkoviště.
V ceně ubytování je 1x týdně procházka s pochodněmi, infovečer, využití wellness prostor se saunou a parní lázní.

Příjemně zařízené pokoje (cca 27 m2) mají sprchu a WC, fén (za kauci na recepci), kabelovou TV, rádio a některé jsou s balkónem.
Rodinné pokoje (pro 2-4 osoby, z toho max. 3 dospělí, cca 35 m2) mají navíc 1 ložnici, ale jinak stejné zařízení jako dvoulůžkové pokoje. Rodinné apartmány (pro 4-6 osob, cca 70 m2) mají 2 oddělené ložnice.

Stravování: All inclusive - snídaňový bufet, denně balíček ze snídaňového bufetu, od 16.00 do 17.00 hod. káva a koláč, zmrzlina pro děti, večeře formou výběru z menu o 3 chodech se salátovým bufetem,
celodenní džusový bar (citrón, pomeranč, borůvka aj.), od 10.00 do 22.00 hod. nápoje (točené pivo, stolní víno, nealkoholické nápoje).

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Hot Piz - možnost ubytování

Pitztal na Facebooku