Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kinder & Babyhotel Sailer, Wenns

Rakouský hotel Sailer v zimě

Kinder & Babyhotel Sailer se nachází na nádherném místě, do centra obce Wenns je to 800 m, možnost nákupu v těsné blízkosti objektu. Zastávka skibusu před hotelem, nástupní stanice lanovky Hochzeiger je vzdálená cca 7 km.

V útulném rodinném hotelu najdete recepci, restauraci, bar, společenskou a televizní místnost, výtah, internetové připojení, parkoviště, i zábavu pro děti v dětském klubu.

30 pokojů a apartmánů má sprchu/WC, satelitní televizi včetně hotelového kanálu, rádio, trezor, fén.
Nabídka wellness: sauna, bio-sauna, parní lázeň, relaxační místnost a zimní zahrada. Masáže a solárium za poplatek.

Pokoje i apartmány jsou kompletně vybaveny pro nejmenší návštěvníky (postýlky, elektronická chůvička, ohřívač vody, dětská vanička), kojenecká strava od firmy Alete, strava vhodná pro malé děti. Půjčovna dětských kočárků a nosičů.

V SAiLi – BABY klubu se odborný personál postará o děti od 1 měsíce, na děti ve věku 3-13 let čekají v SAiLi - Mini & Maxiclubu vždy v po-pá od 10-20 hodin, kde je pro ně připravován rozmanitý program (výtvarná dílna, diskotéky, společné večeře, kde se podává jako dezert zmrzlina a 80 qm herní plochy, kde se zabaví každá věková kategorie.

Stravování: Plná penze - snídaně formou bufetu, polední bufet se podává buď přímo v hotelu, nebo v restauraci Hochzeigerhaus v lyžařském středisku, případně je možné požádat o balíček na svah. Odpolední svačina (zákusek, ovoce, zmrzlina), večeře 4 chody výběrem z menu, salátový bufet, dětské menu, od 10 - 22.00 jsou všechny nealkoholické nápoje v ceně.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Sailer, Wenns - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme velice spokojeni, jediné, co nás mrzelo, že pro dospělé nebyl pořádán žádný večerní program, ale pro děti je to opravdu prvotřídní hotel. Myslím, že rodiny bez dětí tady snad ani neubytovávají.

Pitztal na Facebooku