Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Kirchenwirt, St. Leonhard im Pitztal

Rakouský hotel Kirchenwirt v zimě

Hotel Kirchenwirt je centrálně položen v městečku St. Leonhard im Pitztal. Leží v místní části Plangeross, v zadní části údolí Pitztal. K lanovce na ledovec je to asi 3,5 km, zastávka skibusu je přímo u domu. K Pitztalskému ledovci je to 3 km, ke skiareálům Rifflsee 2 km a Hochzeiger 25 km.

Rodinně vedený hotel nabízí 50 lůžek, recepci, bar, televizní koutek, selskou jizbu, jídelnu a vinný sklípek, výtah, lyžárnu. Parkování v garáži možné dle dostupnosti.

V ceně ubytování je wellness prostor, kde najdete saunu, parní lázeň, ozónovou sprchu, Kneippovy koupele, místnost pro osvěžení čerstvým vzduchem, odpočinkovou místnost se zimní zahradou. Za poplatek je solárium. Hotel pořádá 1x týdně sáňkovací večer.

Všechny pokoje mají sprchu a WC, župany, některé jsou s balkónem. Dvoulůžkové pokoje (cca 18 m2) jsou jednoduše zařízené, je možné je využít také jako pokoj pro 1 osobu.
Dvoulůžkové pokoje (cca 22 m2) jsou moderně a komfortně zařízené, a mají vanu, satelitní TV, sejf a fén.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s bio-koutkem, denně odpolední lyžařská svačinka, večeře formou výběru z menu o 4 chodech, několikrát týdně se salátovým bufetem. 1x týdně se koná slavnostní večeře. V kuchyni jsou převážně využívány produkty z domácí produkce.

(údaje jsou z roku 2010)

Pitztal na Facebooku