Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Linserhof, Imst

Rakouský hotel Linserhof v zimě

Hotel Linserhof stojí uprostřed nedotčené horské přírody, v nadmořské výšce 830 m. Vzdálenost do centra obce Imst je přibližně 3,5 km.
Alpský hotel v typickém tyrolském rustikálním stylu má 50 pokojů, recepci, lobby, společenskou místnost, kolibu, zdarma připojení k internetu, jídelnu, restauraci, bar, zimní zahradu, lyžárnu a sušárnu, terasu, zdarma parkoviště.

Sport a wellness v ceně: Bazén, finská sauna, bio-sauna, solárium, relaxační místnost. Hrací automaty a kulečník za poplatek.
Pro děti je k dispozici přímo před hotelem zimní lyžařský park, snowpark, boby a sáňky. 6x týdně hotel nabízí hlídání dětí s rozmanitým programem. Herna, dětské menu, dětské židle a postýlky v ceně.

Všechny pokoje jsou nekuřácké s telefonem, kabelovou televizí, (fén k zapůjčení na recepci), koupelnou a WC, některé pokoje mají balkón. K dispozici jsou také rodinné pokoje (dva spojené pokoje, koupelna/WC,balkon)

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, od 16-17 hod. odpolední svačina, večeře 4 chody výběrem z menu a salátový bufet, jednou týdně společenský večer.

Lyžařský tip: Atraktivní poloha nedaleko lyžařských středisek Ötztal, Pitztal nebo Paznauntal. Do skiareálu Hochimst je to 5 km, zastávka skibusu je přímo před domem. Běžkařské trasy jsou vzdálené přibližně 100 m od objektu. Půjčovna lyží a lyžařská škola se nachází v hotelu.

(údaje jsou z roku 2010)

Komentáře

Až na animační program pro děti jsme byli v hotelu Linserhof spokojeni. Dětské hřiště ani herna nebyly příliš dobře vybavené, takže jsme neměli ani chviličku bez dětí. Pro rodiny s dětmi není hotel příliš dobře vybaven, ale bezdětné páry, či jednotlivci si zde báječně odpočinou, což ale bohužel nebyl náš případ.

Pitztal na Facebooku