Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Panorama, Jerzens

Rakouský hotel Panorama v zimě

Spa hotel Panorama leží v nadmořské výšce 1 440 m nad údolím Pitztal, s nádherným výhledem na horský svět. Je vzdálený asi 400 metrů od lanovky do skiareálu Hochzeiger.

Komfortní hotel nabízí příjemnou a moderní atmosféru, k jeho zařízení patří jídelna, restaurace, borovicová jizba, denní bar, zimní zahrada, výtah, parkoviště, sluneční terasa a dětská herna. V suterénu se nachází sklípek ke společenským večerům.

V ceně ubytování je wellness centrum (ca. 500 m2) s vnitřním a venkovním bazénem a s nádherným výhledem. Dále sauna, bylinková koupel, parní solná jeskyně, Kneippovy procedury, perlička a odpočinková místnost s vodními postelemi.
Za poplatek jsou masáže a procedury s přírodní kosmetikou, Gertraud Gruber procedury, biokosmetika, pohybový program a solárium.

Hotel nabízí 30 útulných pokojů (20 - 25 m2), k jejich vybavení patří dřevěný nábytek, telefon, satelitní TV, sejf, vana nebo sprchu a WC, župany, některé jsou s balkónem. Dětská postýlka je zdarma (nutná rezervace předem).
K dispozici jsou také junior suity, které jsou stejně vybavené, ale prostornější (cca 35 m2) a s balkónem.

Stravování: Polopenze - bohatý snídaňový bufet, odpoledne malá svačina s domácím pečivem, večeře formou výběru z menu se salátovým bufetem.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Panorama s bazénem
Rakouský hotel Panorama - možnost ubytování

Pitztal na Facebooku