Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Post, Imst

Rakouský hotel Post

Zámecký hotel Post se nachází přímo v městském centru rakouské obce Imst, ale přesto na klidném místě uprostřed velké zahrady. Zastávka skibusu je od hotelu vzdálená asi 300 metrů, lyžařský areál leží asi 5 km daleko.

Budova hotelu z 15. století nabízí zajímavou atmosféru, které nechybí žádný detail – od zámeckých arkýřů s cibulovými věžičkami až po dřevěné okenice v červenobílé barvě. Také vnitřek je podobný luxusnímu, aristokratickému ubytování v biedermaierovském stylu s mnoha starožitnostmi.

K hotelovému zařízení patří 26 pokojů, recepce, á-la-carte restaurace s terasou, kavárna, bar, výtah, parkoviště a garáže.
V ceně ubytování je krytý bazén (14 x 7 m) a infračervená kabina. V blízkosti hotelu je půjčovna kol, tenis, squash, jízda na koni, golf, letní bobová dráha a bohatá síť turistických tras.

Stylové nekuřácké pokoje jsou zařízené vanou nebo sprchou s WC, fénem, župany, rádiem, telefonem, kabelovou TV, internetovým připojením. Některé pokoje mají navíc minibar, sejf a sedací kout.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večeře formou výběru z menu o 4 chodech, 1x týdně se pořádá 5-chodová večeře při svíčkách anebo 5-chodové tyrolské menu se šnapsem.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén v hotelu Post
Rakouský hotel Post - možnost ubytování

Pitztal na Facebooku