Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rifflsee, St. Leonhard im Pitztal

Pitztalský hotel Rifflsee v zimě

Hotel Rifflsee leží na klidném místě v městečku St. Leonhard im Pitztal. Lanovka Rifflseevergbahn je vzdálená asi 50 m, lanovka na ledovec 500 m, kam se dostanete skibusem zdarma. Cvičný lyžařský vlek pro začátečníky v místní části Mandarfen (cca 200 m) je v ceně ubytování. Nejbližší běžkařské tratě jsou v okruhu 50 m.

K hotelovému zařízení patří 26 pokojů, recepce, denní bar, jídelna, výtah, sluneční terasa, kryté parkoviště. Hotel má vlastní půjčovnu lyží a nabízí slevy pro hotelové hosty.

V ceně ubytování je wellness se saunou, parní lázní a infračervenou kabinou. Za poplatek je solárium, whirlpool vana, masáže, noční lyžování a sáňkovací večer.

Pokoje jsou vybavené telefonem, digitální TV (70 programů), vysokorychlostním internetem (za poplatek), sedacím koutem, sejfem, fénem, sprchou nebo vanou a WC, balkónem.
Rodinné pokoje mají 2 lůžka navíc.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře výběrem z menu o 4 chodech, částečně předkrmový, salátový a dezertový bufet. 1x týdně večer se specialitami, 2x týdně lyžařská svačinka.

(údaje jsou z roku 2010)

Pitztalský hotel Rifflsee - ubytování

Místo

Hotel Rifflsee 46° 58' 9.5484" N, 10° 52' 19.8228" E
Location

Pitztal na Facebooku