Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sport & Vital Seppl, St. Leonhard im Pitztal

Hotel Sport & Vital Seppl, St.Leonhard im Pitztal

Hotel Sport & Vital Seppl je obklopen lesy, od centra St. Leonhardu je vzdálen asi 3 km.
Rustikálně zařízený komplex má hlavní a vedlejší budovou. K jeho vybavení patří hotelová restaurace, restaurace, bar, hotelová hala, místnost s krbem, výtah, kosmetický salón, sluneční terasa a parkoviště.

V ceně ubytování je wellness centrum, kde najdete vyhřívaný bazén, saunu, bazén, perličkovou koupel a parní lázeň, dále tělocvična a stolní tenis. Za poplatek je solárium, masáže, inhalace, koupele, kulečník, stolní fotbal, kuželky a denní program (např. vodní gymnastika).
Pro děti od 3-14 let je připraven program v dětském klubu (pondělí-pátek, od 9.30 - 16.00hod.), za poplatek je dětská herna.

55 komfortních pokojů je vybaveno rustikálním nábytkem, sprchou a WC, fénem, rádiem, telefonem ,satelitní televizí. Na některých pokojích je minibar a balkon.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, odpolední svačina, večeře o 4 chodech výběrem z menu, salátový bufet, dětský bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Seppl s jídelnou

Komentáře

V hotelu jsme byli velice spokojeni, bohužel jsme byli ubytováni ve vedlejší budově. Bazén se po lyžování zavíral příliš brzy a sauna bývala přeplněná, ale rádi se opět vrátíme.

Pitztal na Facebooku