Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sportalm, St. Leonhard im Pitztal

Rakouský hotel Sportalm v zimě

Hotel Sportalm stojí v idylickém klidném prostředí, v místní části St.Leonhardu, v Plangerossu. Leží v nadmořské výšce 1616 m a je ideálním místem pro milovníky zimních sportů. Je to odsud cca 2 km k lanovkám Rifflsee a k ledovci Pitztal, zastávka skibusu je u domu. Běžkařské a turistické trasy vedou u hotelu.

Rodinný hotel se skládá ze dvou budov, které jsou propojeny. V hlavní budově se nachází recepce, hotelová hala, denní bar, tyrolská koliba a útulná, v tyrolském stylu zařízená, jídelna s oddělením pro nekuřáky a vinný sklípek. Výtah, parkoviště u hotelu, garáže.
V ceně ubytování je wellness - bazén, ametystová jeskyně, parní lázeň, relaxační zóna. Za poplatek jsou masáže, zábaly, solárium a koupele.

40 útulných pokojů je vybaveno rádiem, satelitní televizí, trezorem, koupelnou (vana nebo sprcha je oddělena od WC), fénem, koupacím pláštěm a ručníky do sauny.

Stravování: Polopenze - rozšířený snídaňový bufet s čerstvě připravovanými vaječnými specialitami, 15 - 17.00 hod. odpolední zákusek, večeře o 4 chodech výběrem z menu, velký salátový bufet. Jednou týdně hotel pořádá slavnostní večeři a přípitek.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Sportalm - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme více než spokojeni. Vše bylo velmi útulné a čisté, jídlo bylo výborné a rozmanité, majitelé se o nás velmi dobře starali, určitě se sem někdy vrátíme.

Pitztal na Facebooku