Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Tieflehner Hof, St. Leonhard im Pitztal

Rakouský hotel Tieflehner Hof

Tyrolská pohostinnost na vás čeká ve čtyřhvězdičkovém hotelu Tieflehner Hof, v idylickém centru městečka St. Leonhard im Pitztal. V okolí obce můžete obdivovat fantastické horské panorama. V létě má hotel příjemnou polohu uprostřed zeleně, v zimě máte na dosah dobře upravované běžkařské tratě. Pro milovníky sjezdového lyžování jsou lyžařské vleky vzdálené jen několik minut pěšky.

Hotel nabízí k ubytování 45 pokojů, dále k jeho zařízení patří restaurace, hospůdka, parkoviště.
Pro ubytované hosty je k dispozici wellness centrum: krytý bazén a oddělený dětský bazén, vířivka, vyhřívané vodní postele, bylinková sauna, turecká parní lázeň, infračervená kabina, meditační místnost, fitness prostor s běžeckým pásem.

Všechny pokoje mají sprchu a WC, vysoušeč vlasů, župany, telefon, rádio, satelitní televizi a minibar. Tyrolské prvky, které jsou ve suitách doplněny se znalostí feng-shui, dělají z Tieflehner Hofu místo pro vaši dovolenou plnou uvolnění a regenerace. Dekorace, vybavení, vůně a barvy odrážejí několikaletý vývoj podle feng-shui.

Stravování: Polopenze plus - snídaně, polední polévka, odpolední svačina s koláči a občerstvením, večeře formou výběru z menu o 5 chodech. Pokrmy jsou připravované z bio a místních farem v okolí, doplněné o čerstvé bylinky. Nealkoholické nápoje, káva a čaj, a také stolní voda jsou v ceně.

(údaje jsou z roku 2011)

Rakouský hotel Tieflehner Hof - ubytování
Rakouský hotel Tieflehner Hof s wellness
Rakouský hotel Tieflehner Hof se saunou

Místo

Hotel Tieflehner Hof 46° 58' 31.8468" N, 10° 52' 9.0372" E
Location

Pitztal na Facebooku