Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Vier Jahreszeiten, St. Leonhard

Rakouský hotel Vier Jahreszeiten v Pitztalu

Hotel Vier Jahreszeiten leží v nadmořské výšce 1 700 m, v centru místní části Mandarfen. V těsné blízkosti se nachází stanice lanovky Rifflseebahn a skiareál Rifflsee, sjezd na lyžích je při dobrých podmínkách možný až k hotelu.

500 m od hotelu je také lanovka vedoucí na ledovec Pitztal. Zastávka skibusu je přímo u hotelu, stejně jako běžkařské stopy.

Útulný rodinný hotel má moderní architekturu a je vybaven na ekologických principech ve stylu Feng Shui. Hostům je k dispozici hotelová hala, denní bar s krbem, lobby, sluneční terasa, útulná koliba a zimní zahrada. Dále jídelna s koutkem pro nekuřáky, originální bar pro lyžaře, výtah, podzemní garáže.

Sport a wellness: Vodní gymnastika, jóga, posilovna, 1100 qm velká oáza s bazénem, vnitřní i venkovní perličková masáž, parní lázeň, parní jeskyně, sauna, oddychový pavilón s vodními lůžky, místnost s krbem odkud je výhled na hory, celý den nealko-bar a čaj. Za poplatek salón krásy, kosmetika, koupele, solárium.

65 komfortně vybavených pokojů a apartmánů je vybaveno satelitní TV, rádiem, telefonem, fénem, vanou nebo sprchou a WC, balkónem. Dětská postýlka je v ceně ubytování.

Stravování: Rozšířená polopenze - snídaně formou bufetu s bio koutkem, v době 12 - 14.00 polévka, 15 - 17.00 odpolední svačina, večeře je o 5 chodech výběrem z menu, jednou týdně se pořádá slavnostní večeře a selský bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Vier Jahreszeiten s bazénem

Pitztal na Facebooku