Jste zde

Domů » Léto

Letní sporty v Pitztalu

Pitztal, Rakousko

Od poloviny září až do začátku června můžete lyžovat na tyrolském ledovci Pitztal. Po celý rok je v celém údolí k dispozici široká nabídka ubytovacích zařízení, a to hotelů, apartmánů i horských chat.

Během letních měsíců můžete vyrazit na pohodové procházky do údolí. Upravené stezky pro pěší turistiku najdete v Arzlu (25 km), ve Wenns (15 km), v Jerzensu (12 km) i St. Leonhardu (21 km). Pěší turistika má své osobité kouzlo. Zatímco putujete krásnou přírodou, můžete si zároveň užívat úžasné scenérie Alp. Do třech turistických oblastí se můžete dopravit pomocí lanovek.

Můžete se vydat na horském kole po 42 kilometrů dlouhé, značené trase přes celé údolí až po Mittelberg. Tato trasa vás zavede na místa s krásnými vyhlídkami, má střední obtížnost.
Trať pro horská kola na Hochzeiger mimo jiné navazuje na výše zmíněnou stezku. Pojedete po krásné cestě, v nadmořské výšce více než 1000 metrů nad mořem. Takže si můžete vychutnat nádherný výhled na údolí Pitztal i na údolí řeky Inn a na okolní údolí v Tyrolsku.

Pitztal, Rakousko

Pitztal na Facebooku