Jste zde

Domů » Zima

Movement & 8848 Altitude Freeride Camp

Pitztalský ledovec
Autor: freeskier

Movement & 8848 Altitude Freeride Camp

Místo: Ledovec Pitztal

Termín: 18. - 20. ledna 2013

V polovině ledna 2013 budete mít vy i další nadšenci příležitost strávit jedinečný freeridový víkend na Pitztalském ledovci, kam vás zve výrobce outdoorového oblečení "8848 Altitude" společně s firmami Movement Skis a Sport Bittl od 18. do 20. ledna 2013.

Je už jedno, zda jste ještě jen začátečníci nebo třeba již zkušenými jezdci v hlubokém sněhu. Spolu s týmem jezdců švédské firmy na výrobu oblečení a za doprovodu vyškolených horských vůdců zde strávíte zábavný i poučný víkend na lyžích.

Aby se mohli účastníci akce Movement & 8848 Altitude Freeride Camp plně soustředit jen na ty nejdůležitější věci, je pro ně nachystán kompletní všestranný balíček služeb.

Od ubytování v hotelu s polopenzí, přes služby horských vůdců a týmových jezdců, až po lístky na lanovku. To všechno si to lze pořídit za cenu již od 349 euro / os..

Testování lyžařského vybavení

Kdo chce získat tu nejlepší představu o těch nejnovějších trendech v lyžařském vybavení, může si osobně vyzkoušet o freeridovém víkendu ty nejnovější lyžařské modely od firmy Movement, a to zcela zdarma.

Firma Sport Bittl bude zase v Pitztalu předvádět svá nejnovější bezpečnostní lavinová zařízení a její zaměstnanci budou všem zájemcům i vysvětlovat a předvádět, jak to všechno funguje.

Kromě toho budou všem zájemcům plně k dispozici se svými radami a doporučeními Julia Neumann, Felix Wiemers a Daniel Ziemer, všichni jsou členové týmu 8848 Altitude Freeride Team Germany.

Jejich zkušenosti pak lze s úspěchem použít pro zlepšení vlastní základní jízdní techniky i pro vaše první úspěšně zvládnuté "cliffdropy". Po náročném dni stráveném na ledovci Pitztal si pak jistě dostatečně odpočinete ve vašem hotelu.

Balíček zahrnuje:

* 2-denní skipas
* ubytování v 3 - nebo 4-hvězdičkovém hotelu s polopenzí (společná večeře)
* vyškolený horský průvodce a podpora ze strany jezdců týmu Julia Neumann, Felix Wiemers a Daniel Ziemer
* malé skupinky účastníků
* učební moduly o jízdních technikách, lavinové bezpečnosti, chování v horách, atd.
* nejnovější modely pro testování
* záruku sněhu a optimální freeride terén na všech úrovních: ledovec Pitztal a Rifflsee

Cena 349 € platí pro 3-hvězdičkový hotel Sonnenblick - polopenze, sauna a parní lázeň

Cena 399 € platí pro 4-hvězdičkový hotel Seppl - polopenze, sauna, venkovní sauna, venkovní bazén a whirlpool

Místo

Pitztalský ledovec 46° 55' 0.282" N, 10° 51' 55.7136" E
Location

Pitztal na Facebooku