Jste zde

Domů » Zima

Skipas Pitz Regio Card

Skipas Pitz Regio Card

Nově od zimní sezóny 2009/2010 mohou sportovci v Pitztalu využívat nový, společný skipas Pitz Regio Card, který zahrnuje čtyři lyžařské areály, Hochzeiger, Rifflsee, ledovec Pitztal a Imster Bergbahnen. S jedinou kartou tak můžete kombinovat rozličné lyžařské oblasti, které nabízejí perfektní podmínky pro pestrou zimní dovolenou.

Na ledovci Pitztal čeká na ctižádostivé lyžaře a snowboardisty nejvýše položená lanovka v Rakousku. Od její horní stanice v nadmořské výšce 3440 metrů budete mít přístup k nádherným sjezdovkám vhodným jak pro lyžování tak i pro snowboarding.

Nedaleko se nachází lyžařská oblast Rifflsee, která je "lahůdkou" nejen pro klasické lyžaře, ale také pro příznivce freeridu ve volném terénu. Rodiny s dětmi zase najdou to pravé místo na mírně zvlněných svazích Hochzeigeru.

Rozsáhlý program lyžařských škol a školek pro děti a mládež ve věku až do 14 let je zárukou úspěšné lyžařské dovolené pro celou rodinu. V kartě Pitz Regio Card je také zahrnuto bezplatné užívání všech skibusů - lyžování bez hranic tedy nestojí nic v cestě.

Pitztal na Facebooku