Jste zde

Domů » Léto

Wiesing v létě

Wiesing v létě

Oblast kolem obce Wiesing je rájem pro pěší turisty. Je ideálním výchozím bodem pro výlety do nedalekého pohoří Rofangebirge, kde je mnoho krásných turistických tras. Celkem je v regionu Achensee neuvěřitelných 450 km turistických stezek, obrovský výběr tady ohromí každého fanouška turistiky. Ať už chcete jít jen na relaxační procházku po rovince nebo na náročnou vysokohorskou túru, zde si určitě vyberete.

Na mnoho míst můžete také vyjet horskou lanovkou a začít vaše putování z vyšších poloh. Například můžete jet z Pertisau lanovkou Karwendelbergbahn až na Zwölferkopf nebo z Maurachu lanovkou Rofanseilbahn až k horské chatě Erfurter Hütte.

V nabídce je také pestrý program putování s průvodcem, při kterých můžete každý den v týdnu společně s ostatními turisty a se zkušeným průvodcem vyzkoušet jinou trasu a poznat tak rozličná místa.

V regionu Achensee existuje ale i mnoho dalších sportovních a rekreačních možností. Kdo chce být aktivní, najde zde vlastně všechno. Cyklisté na horských kolech se mohou již brzy zjara vydat po 15 oficiálních stezkách v Achensee, běžci najdou skvělé trasy u jezera, na svazích údolí a dokonce i nahoře, vysoko v horách. Po celém regionu Achensee je 183 km značených stezek pro začátečníky i pokročilé.

Wiesing v létě

Pitztal na Facebooku