Jste zde

Domů » Imst

Zimní dovolená v Imstu

Pitztalská oblast v Rakousku, Imst

Imst leží v malebném údolí Gurgltal, nedaleko města Landeck. Během procházky po městečku si můžete udělat pauzu v některé z restaurací a kaváren. Najdete zde taká spoustu možností pro ubytování, od útulných chat a apartmánů až po hotelové pokoje.

Rakouské středisko Imst je úžasné i v zimě. Čekají zde na vás perfektně upravené sjezdovky a nádherná zimní krajina. Menší skiareál je ideální pro rodiny s dětmi. 10 km sjezdovek s moderním zasněžovacím zařízením se postará o skvělé zážitky při lyžování i snowboardingu. Lyžovat, sáňkovat a jezdit na "prkně" můžete i večer, protože v Imstu se nachází jedna z nejdelších osvětlených sjezdovek pro noční lyžování v Tyrolsku.

Při túře v zimních horách a dlouhých procházkách poznáte nedotčenou přírodu a báječně si tak odpočinete na nádherných, klidných místech. Túra na sněžnicích vás také zavede na místa s panenskou přírodou.

I večer se v městečku pořád něco děje, můžete navštívit místní restaurace a hospůdky, kde ochutnáte tyrolské speciality, nebo si můžete zatančit na diskotéce až dlouho do noci.

Geografie: 

Pitztal na Facebooku