Jste zde

Domů » Wenns

Zimní dovolená ve Wennsu

Rakouský skiareál Hochzeiger

Sportovní středisko v centrální části údolí Pitztal se v každé roční době ukazuje v celé své kráse. Ať už přijedete v létě nebo v zimě, Wenns má vždy co nabídnout. Zimní dovolená v této krásné, často hluboce zasněžené krajině, je opravdu nezapomenutelným zážitkem.

Zimní pitztalské údolí je skutečný ráj pro všechny milovníky pohybu. A je jedno, jestli se chcete raději pomalu procházet nebo hledáte ultimativní výzvy, tady vám splní všechna přání.
Lyžaři a snowboardisté se mohou vyřádit podle svého přání na ledovci Pitztal i v lyžařských oblastech Rifflsee, Hochzeiger nebo Imst. Společný Pitz-Regio-Skipas platí ve všech lyžařských areálech a bezplatný skibus převeze návštěvníky z Wennsu do všech okolních skiareálů.

V lyžařském areálu na ledovci Pitztal a v areálu Rifflsee najdou lyžařští nadšenci 48 km perfektně upravených sjezdovek a stálou sněhovou pokrývku. Další 52 km zajímavých tras v lyžařském areálu Hochzeiger nabízí další sjezdovky všech úrovní obtížnosti.

V mnoha apartmánech, hotelových pokojích nebo v jednom z rekreačních domků si jistě po náročném dni uděláte opravdové pohodlí, poslechnete si oheň praskající v krbu. Relaxace bude tak dokonalá, že si ani nedovedete představit, že existuje něco takového jako je stres nebo hektický život.

Geografie: 

Pitztal na Facebooku