Jste zde

Domů » Zima

Dovolená v Arzl im Pitztal

Rakouské místo Arzl im Pitztal

Vyberte si pro strávení svojí dovolené městečko Arzl. Leží v nadmořské výšce 880 m na začátku údolí Pitztal, které zase uzavírá impozantní pitztalský ledovec. K ubytování si můžete vybrat z mnoha nabídek, ať už prázdninový domek, apartmán nebo hotelový pokoj.

Lyžaři a snowboardisté mohou v zimní sezóně využít nabídky čtyř různých lyžařských oblastí. Ve skiareálech Hochzeiger, Rifflsee, Hoch-Imst a na ledovci Pitztal si jistě každý vybere ten nejlepší terén. Rovněž se můžete vydat na lyžařskou túru, na které vás může doprovodit i zkušený horský průvodce.

Běžkaři najdou v údolí ale i vysoko v horách také mnoho upravených tras. Krásný zimní den ale nemusíte strávit jen na sjezdovkách nebo v bílých stopách. Co byste řekli na sáňkování, bruslení, procházku zimní přírodou nebo romantickou vyjížďku na saních taženými koňmi?

I letní sezóna nabízí návštěvníkům mnoho možností, vedle pohodové turistiky si třeba ti nejodvážnější troufnou na bungee jumping na nejvyšším rakouském mostě pro pěší, který se nachází nad roklí Pitzenklamm na stezce Luis-Trenker-Steig. Na nedaleké řece Inn se můžete věnovat také raftingu.

Po dni plném sportování můžete využít tyrolské pohostinnosti přátelskosti a strávit příjemný večer v některém z restauračních zařízení.

Adrenalinová atrakce u Arzlu v údolí Pitztal

Pitztal na Facebooku